Pijace ponovo rade


22.04.2020.
Pijace ponovo rade

Na sednici koja je održana 20. aprila 2020. godine, Vlada Republike Srbije je, u skladu sa epidemiološkom situacijom i mišljenjem struke, donela odluke u vezi sa ublažavanjem određenih mera za sprečavanje širenja koronavirusa. Između ostalog i odluku da se od 21. aprila 2020. godine otvaraju zelene pijace (na otvorenom i zatvorenom prostoru), uz obaveznu primenu svih mera zaštite. To zapravo znači da će pijace od danas raditi svakog dana, osim kada na snazi bude policijski čas, od 7.00h do 15.00h.

Prodavci i kupci moraju imati zaštitne maske, i to je samo jedna od mera. Takođe, tezge će biti zaštićene folijom pa neće biti direktnog kontakta prodavca i kupca, dok će na pijaci moći da uđe tačno odrežen broj ljudi.
Sprovodiće se i denzifekcija na početku i na kraju svakog radnog dana.

Iako pijace rade, mi i dalje pozivamo sve proizvođače, prodavce ali i kupce da postanu deo Male Pijace. Sajt 'Mala pijaca' nastao je sa ciljem da se trgovci i kupci povežu na jedan lak i jednostavan nacin. Zato ćemo i dalje raditi na tome, da povežemo selo i grad, i promovišemo domaće proizvođače i njihove sjajne proizvode.

Ukoliko imate proizvode koje želite da prodajete na sajtu malapijaca.rs, pozivamo vas da se registrujete klikom na registraciju. Ukoliko na našem sajtu ne možete da pronađete proizvode koji su Vam potrebi, postoji i opcija KUPAC gde se možete oglasiti i kreirati spisak proizvoda koje tražite. 


Za sve korisnike koji imaju problema pri registraciji pripremili smo kratko i efikasno upustvo kako da to uradite. Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas preko naše kontakt forme ili na mail: [email protected]


Podeli
Korišćenjem ovog sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i složili sa našom Politikom Privatnosti i Uslovima Korišćenja.
Zatvori