O nama


Sajt 'Mala pijaca' nastao je sa ciljem da se trgovci i kupci povežu na jedan lak i jednostavan nacin. U trenutku kada je u našoj zemlji proglašeno vanredno stanje zbog epidemije virusa covid-19, pijace su zatvorene. Novonastala situacija nikome ne odgovara jer samim tim proizvođači/trgovci/kupci bivaju sprečeni da prodaju/kupuju proizvode sa pijace. Zato ideja našeg sajta malapijaca.rs i jeste da pomognemo jedni drugima,olakšamo kupovinu i ostanemo kod kuce.


Zainteresovani proizvođači/trgovci koji žele da prodaju svoje proizvode,mogu učiniti to jednim klikom na registraciju sajta malapijaca.rs Sve što je potrebno da uradite jeste da ostavite vas kontakt telefon i napravite listu proizvoda koju želite da ponudite na našem sajtu.
Korišćenje ovog sajta je potpuno besplatno za sve naše korisnike.I zato molimo sve korisnike da prilikom registracije ostave tačne i precizne podatke, uključujući i one koji se tiču samih proizvoda.

Ono što je jako bitno jeste:         -nismo odgovorni za transport proizvoda         -takođe ne utičemo na cenu proizvoda         -ne odgovaramo za transakciju koja se odvija između trgovca i kupca Naša ideja jeste da sačuvamo svoje zdravlje i ujedno pomegnemo jedni drugima tako što ćemo nekadašnju kupovinu na pijacama zameniti korišćenjem ovog sajta.
Ostanite zdravi ! #OstaniKodKuce

Korišćenjem ovog sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i složili sa našom Politikom Privatnosti i Uslovima Korišćenja.
Zatvori