Kako kreirati svoju prodavnicu na Maloj Pijaci?


11.04.2020.
Kako kreirati svoju prodavnicu na Maloj Pijaci?

Ukoliko želite da postanete deo Male Pijace sledi Vam kratko i efikasno upustvo kako da to uradite.

1.Registracija - kliknite na dugme “Registruj se” ili kliknite na link malapijaca.rs gde će Vam se otvoriti stranica koja je prikazana na slici. Postoje dve opcije registracije:

-Registracija preko Facebook naloga - klikom na dugme Facebook otvara se prozor sa informacijama vezanih za registraciju koju treba da prihvatite.  

 -Registracija mail adresom - na kojoj ostavljate Vase podatke: ime i prezime, zatim ostavite Vaš mail i lozinku po sopstvenom izboru.

Neophodno je da potvrdite da ste pročitali naše Uslove korišćenja i Politiku privatnosti. 
Na kraju verifikujte da niste robot, kliknite na dugme REGISTRACIJA i vaš nalog je kreiran. 

2. Prodavnica - Nakon što izvršite registraciju otvoriće Vam se stranica Vaše prodavnice gde popunjavate naziv po svom izboru i opis svoje delatnosti. Zatim ostavite svoj kontakt telefon. Nakon toga izaberite kategoriju proizvoda koju nudite kao i mesta na kojima se mogu naći vaši proizvodi. Na samom kraju možete dodati fotografiju koja Vas predstavlja. Klikom na dugme POTVRDI kreirali ste svoju prodavnicu, koju kasnije možete podeliti i na svojim društvenim mrežama. Primer možete videti na sledećoj slici.

3.Proizvodi - Klikom na opciju “Proizvodi” otvara se sledeća stranica. Potrebno je da kliknete na dugme “DODAJ PROIZVOD” kako biste dodali proizvode koje želite da prodate.
Nakon toga, dodajete informacije koje se tiču Vašeg proizvoda, kao na primeru koji vidite na fotografiji. Važno je da imate i fotografiju svog proizvoda kako biste privukli što veći broj potencijalnih kupaca. Ukoliko imate više proizvoda koje želite da ponudite proceduru obavljate po istom principu.  

Registracija kupaca na sajtu malapijaca.rs

Ukoliko na našem sajtu ne možete da pronađete proizvode koji su Vam potrebi, postoji i opcija KUPAC gde se možete oglasiti i kreirati spisak proizvoda koje tražite. Postupak registracije je indentičan kao i kod registracije prodavca, s tim što na Vašem profilu birate opciju Kupujem. Nakon toga, klikon na dugme “
KREIRAJ POTRAŽNJU” otvaraju Vam se polja koja treba popuniti kako biste opisali proizvode kojim tragate.

Ukoliko imate nedoumica pri registraciji, kao i dodatna pitanja možete nas kontaktirati na mail: [email protected] ili popuniti našu kontakt formu.

Podeli
Korišćenjem ovog sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i složili sa našom Politikom Privatnosti i Uslovima Korišćenja.
Zatvori