ZIMNICA - PLODOVI VLASINE


ZIMNICA - PLODOVI VLASINE

062/899-59-23

Dostava: Aleksandrovac, Aleksinac, Apatin, Aranđelovac, Arilje, Babušnica, Bačka Palanka, Bačka Topola, Bajina Bašta, Bajmok Učitaj sve, Banatski Karlovac, Banja Koviljača, Batajnica, Batočina, Bečej, Bela Crkva, Bela Palanka, Beograd, Blace, Bogatić, Bor, Čačak, Čajetina, Crvenka, Ćuprija, Futog, Gornji Milanovac, Grocka, Guča, Inđija, Irig, Ivanjica, Jagodina, Kanjiža, Kikinda, Kladovo, Knjaževac, Kosjerić, Kosovska Mitrovica, Kostolac, Kovin, Kragujevac, Kraljevo, Kruševac, Kula, Kuršumlija, Lapovo, Lazarevac, Lebane, Leskovac, Ljig, Loznica, Lučani, Majdanpek, Mladenovac, Negotin, Niš, Novi Bečej, Novi Pazar, Novi Sad, Obrenovac, Odžaci, Palić, Pančevo, Paraćin, Pirot, Požarevac, Požega, Priboj, Prijepolje, Prokuplje, Raška, Ruma, Šabac, Šid, Sjenica, Smederevo, Smederevska Palanka, Sombor, Srbobran, Sremska Kamenica, Sremska Mitrovica, Sremski Karlovci, Stara Pazova, Subotica, Surdulica, Svilajnac, Temerin, Topola, Trstenik, Tutin, Užice, Valjevo, Velika Plana, Vladičin Han, Vlasotince, Vranje, Vrbas, Vrnjačka Banja, Vršac, Žabalj, Zaječar, Zrenjanin

Nalazimo se u Vlasotincu. Samo mesto ima odličan geografski položaj i klimatski uslovi su tokom cele godine povoljni za kvalitetan rast i uzgoj voća i povrća.

U neposrednoj blizini Vlasotinca se nalazi čuvena leskovačka ravnica sa koje dobijamo najkvalitetnije povrće, a nedaleko od Vlasotinca se nalazi i Vlasinsko jezero, inače oblast koja je proglašena nacionalnim parkom i koja se nalazi pod zaštitom države,poznato po tome što se nalazi na nadmorskoj visini od 1220 metara, po plutajućim ostrvima, biljci mesožderci Rosulji,po netaknutoj prirodi i koje je okruženo planinskim vrhovima koji su bogati šumskim plodovima i lekovitim biljem, što koristimo za spravljanje džemova, slatka, sokova ,čajeva, melema i sl.
Zbog svega ovoga kažemo da su naši proizvodi PLODOVI VLASINE. Jer voće i povrće koje koristimo za naše proizvode prate tok reke Vlasine, od njenog izvorišta nadomak Vlasinskog jezera na visini od 1200 metara, pa sve do njenog ulivanja, na nekih 70 km od izvorišta, u reku Južna Morava, koja je na nadmorskoj visini od oko 200 metara, i koja je okružena plodnom ravnicom. Zbog svega navedenog možemo slobodno reći da ova geografska oblast spada u jedinstvene, ne samo u zemlji već i u instranstvu, i da retko koja država može reći da na jednoj strani ima plodnu ravnicu a da već posle 20-30 km ima bogate brdske i planinske krajeve.

Sirovine koje koristimo za proizvodnju su darovi prirode i nisu bili u dodiru sa hemijskim sredstvima za masovnu primenu u poljoprivredi. Zato su proizvodi koje Vama nudimo potpuno zdravi.
Naša porodica i firma je jedna od 4 koja je član udruženja „Leskovački ajvar“ i koja ima pravo korišćenja imena „Leskovački domaći ajvar“ i koja proizvodi ajvar po originalnoj recepturi i na tradicionalni način.
Inače „Leskovački domaći ajvar“ ima međunarodnu zaštitu imena porekla tako da je svaka zloupotreba imena i recepture kažnjiva kako u zemlji tako i u inostranstvu.
Sertifikat o međunarodnoj registraciji IMENA POREKLA za proizvod Leskovački domaći ajvar od Svetske organizacije za intelektualnu svojinu – Ženeva, 5.4.2012. godine. WIPO – World Intellectual property organizacion, No. 909 AO 904 (RS), Geneva April 5.2012.

Proizvod sa registrovanom oznakom geografskog porekla kao IME POREKLA za proizvod „LESKOVAČKI DOMAĆI AJVAR“ proizveden na tradicionalan način (Broj Rešenja 2160/11 G-02/09/15 od 12.5.2011. – Zavod za intelektualnu svojinu Beograd).
Takođe, udruženje „Leskovački ajvar“, čiji smo mi članovi, je član Saveza „ORIGINAL SRBIJA“, brenda koji okuplja sve proizvođače proizvoda koji imaju zaštitu geografskog porekla.

Pozovi Poruka
Podeli
DOMAĆI SIRUP ARONIJA

DOMAĆI SIRUP ARONIJA

600 din/kom
DOMAĆI SIRUP BOROVNICA

DOMAĆI SIRUP BOROVNICA

550 din/kom
DOMAĆI SIRUP DREN

DOMAĆI SIRUP DREN

500 din/kom
DOMAĆI SIRUP KOPRIVA

DOMAĆI SIRUP KOPRIVA

300 din/kom
DOMAĆI SIRUP MAJČINA DUŠICA

DOMAĆI SIRUP MAJČINA DUŠICA

300 din/kom
DOMAĆI SIRUP MALINA

DOMAĆI SIRUP MALINA

450 din/kom
DOMAĆI SIRUP NANA

DOMAĆI SIRUP NANA

300 din/kom
DOMAĆI SIRUP ŠUMSKA KUPINA

DOMAĆI SIRUP ŠUMSKA KUPINA

350 din/kom
DOMAĆI SIRUP VIŠNJA

DOMAĆI SIRUP VIŠNJA

400 din/kom
DOMAĆI SIRUP ZOVA

DOMAĆI SIRUP ZOVA

300 din/kom
Korišćenjem ovog sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i složili sa našom Politikom Privatnosti i Uslovima Korišćenja.
Zatvori